Jelentkezzen be!

Gyorsan megtérülő befektetés. Hosszú távú lehetőség.

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Apple Szerviz és Kereskedés

Az eladó cég rövid bemutatása:

6 éve működő piacvezető szerviz eladó

A vállalkozás részletes bemutatása:

Gyorsan megtérülő befektetés. Hosszú távú lehetőség. Biztos jövedelemforrás. Növekvőképes üzlet. Létezik? Igen, Most megtaláltad! 16 Millió Ft befektetéssel, minimum havi 500.000 Ft nyereség! Kialakult elégedett ügyfélkör, Felépített Brand, Évek óta profitot termelő üzleti modul. Te adod a pénzt, mi pedig minden mást, ami a sikerhez kell! Folyamatosan növekvő lehetőség, Győr központjában! Teljesen felszerelt üzlet, nagy értékű árukészlettel várja új tulajdonosát. Arculattal, weboldallal, közösségi oldalakkal és Google fiókkal. Betanítással a további sikeres üzemeltetéshez. Most jó helyen vagy jó időben! Piacvezető Apple szervíz! Növekvő ügyfélkör! Fix bevétel minden hónapban! Ez még csak a jéghegy csúcsa! További részletekért keress meg! Fektess a jövődbe még ma! Érdeklődni: befektetes@milliomosok.hu +36 30 147 2424

A vállalkozás adósságai:

nincsen.

Feladás dátuma:

2020. 10. 28.

Tevékenységi terület:

IT, számítástechnika

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Győr

A tavalyi éves bevétel:

29 999 999 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

15 999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.