Jelentkezzen be!

Eladó gyerek design webshop, logó, fb oldallal, instával és hírlevél adatbázissal

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

MamaZoo

Az eladó cég rövid bemutatása:

8 éve indult vállalkozás eladó gyerek design UNAS webshop, logó, 10500 as követőszámú facebook oldallal, 4500 feletti instával és hírlevél adatbázissal

A vállalkozás részletes bemutatása:

8 éve indult vállalkozás eladó gyerek design témában. Olyan európai márkákat értékesítünk, amiket csak nálunk találhat meg a vásárló. Természetesen ezen beszerzési helyek elérhetőségei is az árban értendők. Premium UNAS webshop, grafikus által tervezett logó, 10500 as követőszámú facebook oldallal, 3600 organikus (nem vásárolt) instagram követővel, több mint 4000 fős FB csoporttal gyerekszoba berendezés témában és kb 1500-2000 hírlevél feliratkozói adatbázissal. Saját domain 2 db (mamazoo.hu, mamazooshop.hu) tárhely, Barion bankkártyás fizetéssel, DPD és GLS szerződéssel, Google Merchant, Facebook pixel beállítva, árukereső program szintén működik, integrált mailchimp hírlevél. Visszatérő törzsvásárlókkal rendelkezünk, vásárlóink 99,9% ban elégedettek voltak és szerencsére ez a jó hír megmaradt a piacon. Az irányár az aktuális árukészletet nem tartalmazza.

A vállalkozás adósságai:

Tartozás és adósságmentes

Feladás dátuma:

2020. 12. 21.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

8 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

5 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.