Jelentkezzen be!

Eladó gyerek design webshop, logó, fb oldallal, instával és hírlevél adatbázissal

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

MamaZoo

Az eladó cég rövid bemutatása:

8 éve indult vállalkozás eladó gyerek design UNAS webshop, logó, 10500 as követőszámú facebook oldallal, 4500 feletti instával és hírlevél adatbázissal

A vállalkozás részletes bemutatása:

8 éve indult vállalkozás eladó gyerek design témában. Olyan európai márkákat értékesítünk, amiket csak nálunk találhat meg a vásárló. Természetesen ezen beszerzési helyek elérhetőségei is az árban értendők. Premium UNAS webshop, grafikus által tervezett logó, 11500 as követőszámú facebook oldallal, 6000 organikus (nem vásárolt) instagram követővel, kb 1500-2000 hírlevél feliratkozói adatbázissal. Saját domain 2 db (mamazoo.hu, mamazooshop.hu) tárhely, Barion bankkártyás fizetéssel, DPD és GLS szerződéssel, Google Merchant, Facebook pixel beállítva, árukereső program szintén működik, integrált mailchimp hírlevél. Visszatérő törzsvásárlókkal rendelkezünk, vásárlóink 99,9% ban elégedettek voltak és szerencsére ez a jó hír megmaradt a piacon. Az irányár az aktuális árukészletet nem tartalmazza.

A vállalkozás adósságai:

Tartozás és adósságmentes

Feladás dátuma:

2021. 09. 11.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

gárdony

A tavalyi éves bevétel:

8 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

5 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.