Jelentkezzen be!

Online szállásközvetítő visszatérő ügyfélkörrel

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Szállássziget Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Felfutó szállásközvetítő weboldal, sokak által követett Facebook és Instagram oldalakkal, visszatérő belföldi és külföldi vevőkkel keresi új tulajdonosát.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozást 4 év alapos előkészület előzte meg, partnerkapcsolatok építésével és minőségi szolgáltatók felkutatásával. Jelenleg Egy nagyobb és több kisebb külföldi partner által közel 3500 szálláshely üdülési jogát hirdetjük Horvátország területén - főként a tengerparton. Az eddigi 3 éves működésünk alatt 2 teljes szállásfoglaló szezonunk volt, erőteljes ügyfélszám emelkedéssel. A 2020-as év 30M Ft fogalmat vetített elő az év első három hónapjában és még hátra volt a szezon fele, benne a legerősebb június és július hónapokkal. Két alkalmazott segítette az ügyfeleket a szálláskeresésben és foglalásban. A vírushelyzetből adódó utazási korlátozások miatt a foglalások szinte egésze törlésre került. 5,5M Ft értékű foglalás pedig 2021-es évre lett átszervezve. A vállalkozás legnagyobb értéke az egyedi fejlesztésű weboldal, ami mögött admin és vevőkezelő rendszer is működik (felbecsültetett értéke 1,6M Ft). Nem elhanyagolható érték a horvát partnerkapcsolat sem, ami biztosítja a kiadható szálláshelyeket. A bejáratott közösségi oldalak hozzák a foglalók többségét, így ezek tartalmára nagy hangsúlyt fektetünk. Mi továbbra is bízunk az utazási irodában rejlő lehetőségekben, azonban csak 3 év felfutási időre tudtunk tervezni anyagilag. A minőségi kiszolgáláshoz min. 2 fő munkája szükséges (tapasztalatunk szerint 6 és 8 órában), ezért olyan vállalkozónak javasoljuk ezt a befektetést, aki a 2021-es szezon fenntartási költségeit még kiszámítható haszon nélkül tudja vállalni.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak adóssága csak tagi kölcsön formájában van (500.000Ft). A folyószámla jelenlegi pénzállományát a 2021-es évre átszervezett szállásfoglalások előlegei és foglalási díjai adják.

Feladás dátuma:

2020. 10. 27.

Tevékenységi terület:

Turizmus, vendéglátás (étterem, szálloda, panzió...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Országos

A tavalyi éves bevétel:

11 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

4 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

74% - 26%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.