Jelentkezzen be!

Angol Nyelviskola folyamatosan bővülő ügyfélkörrel

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Dont Panic Nyelviskola Szeged

Az eladó cég rövid bemutatása:

Franchise tagjaként működő angol nyelviskola egészségügyi okok miatt eladó!

A vállalkozás részletes bemutatása:

A nyelviskola egy országosan is ismert franchise tagjaként működik. A vételi ár tartalmazza a teljes vállalkozást, (cég pozitív mérleggel) kifizetett franchise joggal 2023 szeptemberig, valamint a franchise szerződés szerint a jog további 5 évre hosszabbítható fix áron. Teljes személyzettel, berendezéssel, határozatlan idejű szerződéssel a bérleményre valamint bejáratott Adwords hirdetési fiókkal. A weboldalt és a teljes marketinget a franchise átadó biztosítja. Teljes személyzet, rendezett munkaügyi háttérrel. Frissen elkészített hatósági dokumentumokkal. (Tűz, - munkavédelemi és biológiai kockázatelemzéssel.) A vállalkozás megfelel a 2020. szeptemberben bevezetett új felnőttoktatási követelményeknek. A Felnőttoktatási Adatszolgáltató Rendszerben nyilvántartásba vett vállalkozás! Forgalmunk évről évre növekszik, még a pandémiás időszak ellenére is!

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2021. 04. 27.

Tevékenységi terület:

Oktatás

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Szeged

A tavalyi éves bevétel:

50 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

13 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.