Jelentkezzen be!

Bejáratott budapesti Infrashape szalon eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Future Body Infrashape

Az eladó cég rövid bemutatása:

A szalon teljes üzletmenettel, bejáratott ügyfélkörrel, folyamatos üzemeltetéssel eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Vételár: 17, 5 millió forint. Amit a vételár tartalmaz: - A 40 m2-es légkondícionált, riasztórendszerrel ellátott üzlethelyiség bérleti joga - A szalonban lévő gépek: 2 db Infrashape Horizontal és 1 db Rollshape - A szalon teljes felszerelése: recepció, italhűtő, tárolók, mosó- és szárítógép, stb. - A teljes informatikai háttér: o Vendégnyilvántartó rendszer (egyedi fejlesztés) o Marketing gépezet (egyedi fejlesztés) o Weblap (egyedi fejlesztés) o Facebook oldal 4370 követővel o Instagram oldal 1065 követővel o Levelezési lista 2063 feliratkozóval Az üzlethelyiségben a következő területeket alakítottuk ki: - recepció és vendégváró terület egy légtérben a Rollshape géppel - leválasztható rész az egyik Infrashape gépnek - külön helyiség a másik Infrashape gépnek - zuhanyzó és WC - kézmosó - öltöző - mosó- és szárító helyiség, amely használható öltözőnek is A gépek valamint az informatikai rendszerek kezeléséhez biztosítjuk a betanítást, és a meglévő vevőkört az új tulajdonosnak átadjuk.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak nincsenek adósságai.

Feladás dátuma:

2020. 10. 18.

Tevékenységi terület:

Sport és szabadidős tevékenység

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

16 500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

17 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.