Jelentkezzen be!

Kézműves cukrászüzem receptekkel, betanítással átadó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Kézműves cukrászüzem

Az eladó cég rövid bemutatása:

Családi okok miatt eladó egy 6 éve működő kézműves cukrászüzem.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Családi okok miatt eladó egy 6 éve működő kézműves cukrászüzem. Az üzem a IX. kerületben található, webáruházzal rendelkezik, folyamatosan növekvő, stabil vevőköre van. A vállalkozást brand-el, sütemény receptekkel, és teljes körű betanítással adnám át, beszállítói, beszerzési helyekkel/infókkal. Süteményeink között több mint 25 féle kitűnő paleo torta recept van, és mellette kiváló, valódi kézműves, hagyományos torta receptek. Ha nem szeretnél receptek kikísérletezésével, hónapokat esetleg éveket foglalkozni, és szeretnél egy már meglévő stabil vendégkört, akkor itt a lehetőség arra, hogy betanítással egy már bejáratott üzem/cukrászda tulajdonosa legyél! Alacsony bérleti díj és rezsi mellett, ez egy jól jövedelmező üzleti lehetőség. Az üzem teljes felszereléssel kerül átadásra, melyben gépek, szerszámok, hűtők stb. megtalálhatók. A helyiség mérete: 26 m2. A helyiség bérleti díja: 45.000.- Ft./hó 2017-es éves árbevétel: 17.000.000.- Ft. 2018-as éves árbevétel: 24.000.000.- Ft. 2019-es éves árbevétel: 27.000.000.- Ft.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozás a cégben.

Feladás dátuma:

2020. 10. 05.

Tevékenységi terület:

Élelmiszeripar (előállítás, kereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest, IX.

A tavalyi éves bevétel:

27 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.