Jelentkezzen be!

BŐVÍTENÉD VÁLLALKOZÁSOD TEVÉKENYSÉGÉT? ITT A LEHETŐSÉG!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Easygo-elektromos motor kölcsönzés

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó elektromos motorok vállalkozáshoz!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az elektromos motorok -ahogyan a rollerek és autók is- egyre nagyobb teret hódítanak szerte a világban, valamint a turisták körében egyre inkább növekszik az igény ezekre a remek járművekre. A legnagyszerűbb, hogy különböző programokhoz is lehet ajánlani. Mi több csomagot is összeállítottunk: party csomag (pl. baráti társaságnak), páros csomag (pároknak), valamint egyedi igényeket is kiszolgáltunk. 2 órára 7.990Ft-ot kértünk, de népszerű volt a 4 órás 11ezer Ft-os ajánlat is. Eladás oka: frissíteni akarjuk a flottánkat, de 3 kerekű motorokkal,ahhoz pedig ezeket el kell adnunk. Kitűnő lehet például a Balatonra vagy olyan szállásnak plusz szolgáltatásként, ahol vannak turisták! Amit az ajánlatunk tartalmaz: -szerződés minta (Ügyvéd által szerkesztve) ennek díja 120ezer Ft volt -kínáló pult (csupasz fehér, ezt még le kell fóliázni) értéke: 19ezer Ft -1db citycoco elektromos jármű. (egy darab akkumlátorral) Beszerzési ára: 379.000Ft/db -1db dupla akkumlátoros elektromos motor. Beszerzési ára: 460.000Ft -1db pótaksi, melynek segítségével kétszer nagyobb távot is képes a motor megtenni. (160ezer Ft/db áron árulják Magyarországon ezt a 20aH lítium akkumlátort) -5db sisak (ebből 2 xiaomi sisak) Értékük: kb 45ezer Ft -2db GPS, rendszerrel (minden motorban van GPS, tehát a mozgás nyomonkövethető) értékük: 35ezer Ft Részletekért érdeklődni telefonon vagy emailben!

A vállalkozás adósságai:

nincs semmilyen tartozás

Feladás dátuma:

2020. 10. 04.

Tevékenységi terület:

Turizmus, vendéglátás (étterem, szálloda, panzió...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

budapest

A tavalyi éves bevétel:

640 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

990 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

99%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.