Jelentkezzen be!

Fagyzo franchise jog eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

JONOYOGO

Az eladó cég rövid bemutatása:

A hálózat 2013 óta egyedi ötletként, kategóriájában piacvezetőként működik Magyarországon 4 üzlettel.A franchise hálózat egyéb vendéglátó kategóriában üzemeltet üzlethelyiségeket a Westend City Centerben, Árkád Budapestben, Allee Bevásárlóközpontban.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Ritkán kínálkozó üzleti lehetőség, több éve ismert és kedvelt brand, franchise hálózat eladó az általa üzemeltetett forgalmas bevásárlóközponti üzlethelyiségek bérleti jogával együtt. A hálózat 2013 óta egyedi ötletként, kategóriájában piacvezetőként működik Magyarországon 4 üzlettel.A franchise hálózat egyéb vendéglátó kategóriában üzemeltet üzlethelyiségeket a Westend City Centerben, Árkád Budapestben, Allee Bevásárlóközpontban.A teljes csomag helyiségek bérleti jogának átvétele kapcsán a tulajdonos bevásárlóközpontok felé fizetendő kaució kb.17mill . Az eladási ár 12.99 mill.tartalmazza teljes berendezést, árukészlet, vevő (több mint 20 ezer fős Faceebook) és minden a működtetéshez szükséges háttér információkat.Akár külön-külön is! Westend City Center: 100 nm,Árkád Bevásárlóközpont: 112,Allee Bevásárlóközpont: 32 nm.Amennyiben egy valóban életképes és már bizonyított lehetőségbe fektetné pénzét, akkor ajánlatomat semmiképpen se hagyja ki ! www.jonoyogo.hu www.facebook.com/jonoyogo Kapcsolat: nordogroup@gmail.com | +36 30 9442854

A vállalkozás adósságai:

NAV tartozásom nincs.

Feladás dátuma:

2020. 09. 22.

Tevékenységi terület:

Élelmiszeripar (előállítás, kereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

150 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

30 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.