Bejelentkezés

Bejáratott "Építkezők boltja" vidéken


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Építkezők boltja

Az eladó cég rövid bemutatása:

Bejáratott, 14 éve működő, építkezéshez szükséges alapanyagokat áruló bolt és hozzá tartozó telephely családi okok miatt eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás tulajdona egy 400 négyzetméteres üzlethelyiség, további 2 darab egyenként 100 négyzetméteres raktárhelyiség és egy különálló telephely raktárkészlettel együtt. Az üzlethelyiség az eladótérből, irodából, kettő darab mellékhelyiségből, teakonyhából és egy közvetlen, belső raktárhelyiségből áll. A különálló raktárak egyterűek. A telephelyen jelenleg bányakavics és nagyobb építkezési termékek lerakataként szolgál. A telephelyen minősített mérleggel rendelkező épület is található. A vállalkozás kiszolgálásához géppark (kártyás fizetési lehetőség, online kasszarendszer, kamera- és riasztórendszer, rakodógépek, stb.) is rendelkezésre áll. A vállalkozás bevétele évről évre nő, jól bejáratott, növekvő vevőkörrel rendelkezik, jelenleg 3 fő dolgozik benne (családi vállalkozásként üzemel). A vállalkozás ára tekintetében telefonon vagy személyesen adunk bővebb felvilágosítást. További kérdés esetén hívjon bizalommal.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozást semmilyen adósság nem terheli!

Feladás dátuma:

2020. 08. 31.

Tevékenységi terület:

Építőipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Mándok

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

0 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése