Jelentkezzen be!

HITELKÉPES, 2 ÉVES,KORREKTEN MÜKÖDŐ VILLANYSZERELÖ CÉG

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

PÁLYÁZATKÉPES VILLANYSZERELÖ KFT

Az eladó cég rövid bemutatása:

ADÓZÓ, MÜKÖDÖ, 2 ÉVES BUDAPESTI VILLANYSZERELÖ CÉG KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT. 2019. 02 havi bejegyzésü Budapesten müködö villanyszerelö vállalkozásom, koronás-stb- profilváltás miatt eladó . Mindenféle tartozás mentesen, lezárt tavalyi évvel rendelkezem.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Budapesten müködö, épületvillamossági ,csarnokvilágitásokkal, stb. foglalkozó cégem átlag 9-19 bejelentett dolgozókkal ,az elmult idöszakban megbizhatóan üzemelt. Jellemzöen bérmunkát végeztünk eddig, 5 nagyobb cégnek, mérnöki irodának. Nyereséges a cég. Normálisan adózik a cég. Szerszámok, gépek vannak a cégben ( Dewalt, Hyundai, Hilti stb ) 3 Mft értékben fontos megemlitenem # Ez egy valós munkát végző cég , valós referenciákkal , irodával, titkárnövel, NEM pénzmosó kft. 2019 ben 68 m FT árbevétel 2020 ban 102 m FT árbevétel KB. HITEL, NHP, PÁLYAZATKÉPES LESZ A VÁLLALAT 2-3 HÓNAPON BELÜL + A dolgozók, és alvállakozók nem tartoznak a vételárba, de beszélhetünk róla. A cég maga eladó, gépekkel esetleg . KOMOLYAN VEHETÖ, VALÓSAN BEFEKTETNI SZÁNDÉKOZÓ ÜZLETEMBEREKET IS VÁROK. EZESETBEN EGY ÁTSTRUKTURÁLT VERZIÓBAN , NAPI SZINTEN IS MUNKÁT VÉGEZVE PARTNER LENNÉK. TUDOK MUNKÁKAT SZEREZNI A CÉGNEK , SZIVESEN DOLGOZOM A CÉGBEN. A KORONA MIZÉRIA ÓTA, GONDOLKOZOM ELADÁSON- VAGY EGY BEFEKTETÖN ESETLEG. PÉNZÜGYI BEFEKTETÉS ESETÉN 40 % OT TUDOK KINÁLNI ÖNNEK A TULAJDONRÉSZBŐL , 15 M FT ÉRT . ELADÁS ESETÉN FIX 19 M FT A VÉTELÁR . KÖSZÖNÖM ,HOGY ELOLVASTA SZEMÉLYES ÉRDEKLÖDÉS ESETÉN VÁROM IRODÁNKBAN IS.

A vállalkozás adósságai:

NAV TARTOZÁSOM NINCSEN, LIZING NINCSEN , HITEL NINCSEN. # pályázatképes vállalat , jó referenciákkal rendelkezem. # hitelképes a cég - széchenyi kártya igényelhetö már most KB. 15 M ft limittel.

Feladás dátuma:

2020. 12. 13.

Tevékenységi terület:

Építőipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

68 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

19 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.