Jelentkezzen be!

Vállalkozás takarítás fertőtlenítés sterilizálás ózon ózongenerátor

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Sterile Home

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó egy takarítással, fertőtlenítéssel, ózon fertőtlenítéssel foglalkozó felépített arculattal rendelkező brand, online felületekkel, védett domain névvel.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó egy takarítással, fertőtlenítéssel, ózon fertőtlenítéssel foglalkozó felépített márka. Reklámügynökséggel rendelkezem, és a járvány idejére B tervként hoztam létre a brand-et. Szerencsére nem estek vissza a megrendelések, így nem kellett sem a márkát, sem a tárgyi eszközöket aktivizálni. Ami a márkához tartozik: -Felépített arculat: logó és szóróanyag grafika szerkeszthető állománnyal -Egyedi domain név ~2 évre megvásárolva: www.sterilehome.hu (átirányítva a Facebook felületre, de weboldal létrehozásában is tudunk segíteni) Lefoglalt Facebook oldal felépített grafikai alapokkal, és hirdetés alapján már regisztrált több, mint 100 követővel, ezáltal potenciális vásárlóval: https://www.facebook.com/pg/sterilehome.hu A márka értéke: 79 900.- HUF Vállalkozás indításában, (egyéni vállalkozás, KFT. ) tudunk segítséget nyújtani. Opcionálisan megvásárolható a brand mellé egy Ózongenerátor fertőtlenítő készülék. Ulsonix Airclean márkájú ipari ózongenerátor. Európai tervezés és gyártás raktárról! 10 000 mg/h ózon kibocsátására alkalmas, állítható fokozattal rendelkezik, időzíthető, ugyanakkor folyamatos működési funkcióra is kapcsolható, ipari kivitel, de kompakt mérete miatt könnyen hordozható, és munkára fogható. Jelenleg ez a márka mindenhol hiánycikk a piacon. Ózongenerátor ára: 144 900 HUF.- Az ózongenerátor és a márka együttes vásárlása esetén a csomag Ára: 199 900.- HUF.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozás

Feladás dátuma:

2020. 08. 25.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

79 900 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.