Jelentkezzen be!

EGYEDI AJÁNDÉKTÁRGYAK KÉSZÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ VÁLLALKOZÁS ELADÓ

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Meglepimester - ajándéktárgy készítés

Az eladó cég rövid bemutatása:

egyedi ajándéktárgyak készítésével foglalkozó vállalkozás eladó betanítással együtt, valamint minden szükséges felszereléssel

A vállalkozás részletes bemutatása:

Szia! Sajnos nincs időnk a vállalkozással foglalkozni, ezért megválnánk tőle. Profil: ajnádéktárgyak gravírozása magánszemélyeknek és cégeknek főleg fa, műanyag és üveg anyagra. Termékek: kulcstartó, hűtőmágnes, gravírozott kép, gravírozott toll Amit a gépről tudni kell: A/4es méretig lehet bele gravírozni, mindent adunk hozzá, ami a megfelelő üzemeltetéséhez szükséges! Amit adunk: -gravírozó gép + tartozékai -DELL laptop töltővel és táskával+egér -betanítás, mely kiterjed a programok és gép használatára +beszállítók és szervíz elérhetőségeit is átadjuk -marketing tanácsadás 2 óra időtartamban -alapanyag termékek, amelyekkel dolgozhatsz (rétegelt lemez, kulcstartók, tollak stb.) -weboldal+domain+tárhely facebook oldallal Bevétel: Egy 2 oldalas kulcstartó elkészítése kb 7 perc, bekerülési költsége kb 110Ft, ezeket kb 800-1200Ft között árultuk. Gravírozott kép, amely A/5- méretben készül, ennek a bekerülési költsége kb 140Ft, ezt viszont kb 2490Ft-ért árultuk. Hátránya, hogy kb 45-50 perc alatt készül el Minél kisebb felületre kell dolgozni (pl. tollba kell "szeretlek anya" feliratot gravírozni) annál hamarabb megvan. Itt egy remek lehetőség, hogy kis pénzből sokat tudj csinálni. Fontos, hogy egyéni vállalkozásként működött a vállalkozás Ha nincs időd ezzel foglalkozni, akkor sajnos ez nem a te bizniszed lesz. Köszönöm, hogy elolvastad az ajánlatunkat!

A vállalkozás adósságai:

semmilyen tartozás nincs

Feladás dátuma:

2020. 08. 01.

Tevékenységi terület:

Kézművesség, "Hand-made" ület

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest, Sashalom

A teljes vállalkozás becsült értéke:

470 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

460 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

319 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.