Jelentkezzen be!

LED-barkács webáruház

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

KRshop Bt.

Az eladó cég rövid bemutatása:

1 éves Világítástechnikai és barkács termék témájú webáruház, céggel együtt, bejáratott szállító cégekkel, fb oldallal együtt eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó főként LED világítástechnikai termékekre épülő webáruház, emellett barkács és szezonális témájú termékek is megtalálhatóak rajta, összesen több mint 2000 termék. Wordpress+WooCommerce webshop motorra épül, mely tartalmaz fizetett és fejlesztett funkcionális plugineket is. Barion online fizetés is üzemel rajta (használják is a vevők), Billingo Pro online számlázó előfizetéssel (1 évre frissen kifizetve). 3 beszállítóval van szerződésünk (Hajdú-Bihar), az ő termékeik vannak fent vegyesen. A tárhely MHostingnál van, 6Gb EVO csomag decemberig fizetve szintén. 2019 novemberben indult az oldal, organikus elérések is vannak, minden termék egyenként SEO-zva van. Nagyobb konverzió nincs, mivel Google Ads-al hirdetés nem fut rajta (alkalmanként teszt jelleggel futott, van a fiókban létrehozott hirdetés) egyébként elvétve van nélküle is vásárlás organikus elérések miatt, ami egy kevesebb mint egy éves webáruháznál már igen jónak számít. 1700 követős FB oldal is van hozzá, mely folyamatosan kapja a bejegyzéseket, növekvő követők számával. A kötelező fiókokkal és integrációkkal(Google Analitics, Ads, Merchant, Tagmanager, Console) rendelkezik. Csomagszállító céggel is van szerződésünk, mely az alábbi futárcégekkel szállít: GLS, MPL, Fáma, DPD és Pesti személyes átvételi pontok) Társammal külön utakra válunk ezért adjuk el, ezért céggel együtt eladó. És végül a szóban forgó webáruház: https://www.krshop.hu/

A vállalkozás adósságai:

Semmiféle adóssággal nem terhelt a cég.

Feladás dátuma:

2020. 08. 01.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Hajdúböszörmény

A teljes vállalkozás becsült értéke:

1 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

400 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.