Jelentkezzen be!

Az egyik legismertebb böllér webáruház új gazdája ajánlatát várja

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Böllérshop.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Webáruházunk az egyik legismertebb lakosságot , kis- és nagykereskedelmi partnereket kiszolgáló böllér webáruház!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Webáruházuink céltudatos feléptése és a brand kialakítása lehetővé tette hogy az egyik legismertebbek és legprosperálóbbak legyünk a mi szűk piacunkon. Számos háttér szerződéssel Magyarország számtalan hús és hentesáru üzletében és élelmiszerboltjában a mi általunk forgalmazott műbeleket találják meg a polcokon. Webáruházunk és vállalkozásunk csakis nyereséget termel, köszönhetően a megfelelő odafigyelésnek és a stratégiai partnereinknek. Áruházunk ismert lehet számos országos böllér és kolbásztöltő fesztiválról, Hentesek címú műsorból ( egyik fő támogatók voltunk). Elégedett és bővülő vevőkörrel rendelkezünk, köztük Dél-Dunántólon és Dél Alföldön kizárólagos szállítási szerződéssel teljes paletta tekintetében élelmiszer- és húsboltokban... A vállalkozás teljes felülettel+insta+Fb +hírlevél kezelő + szerződések+ árukészlet+beszállítói és Vevőkör kínálom megvételre+ amit itt nem sorolok fel... . A vállalkozás nem mindenáron eladó, hisz számos ember megélhetését biztosítja nap mint nap... Kizárólag megfelelő kezekbe kívánom továbbadni, aki gondos gazdaként viszi tovább . Kiváló befektetés aki hosszútávon gondolkozik! A webáruház 2020 augusztustól nagyot fejleszt, szélesebb spektrumban lesz elérhető, ami üzletit titokként kezelendő, mert nagyfokú szintlépés van folyamatban. A fontosabb böllér fesztiválokon évek óta ott vagyunk támogatóként vagy zsűriként egyaránt....

A vállalkozás adósságai:

NINCS Tartozás se NAV vagy köztartozás Az esetleges lizing szerződés és annak ingóságai nem része a hirdetés tárgyának!

Feladás dátuma:

2020. 07. 07.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Mohács

A tavalyi éves bevétel:

50 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

50 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.