Jelentkezzen be!

Működő vállalkozás webshoppal, ügyfélkörrel eladó!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Zoltán

Az eladó cég rövid bemutatása:

Lézer-gravírozással, egyedi termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó webshop, ügyfélkörrel, árukészlettel, gépekkel, weboldallal eladó!

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás neve jól cseng egy szolgáltatói körben, mivel 9 éve stabilan működik. A termékek egy része saját gyártás, egy része pedig lengyel import. Nem nagy cégről van szó, éves bevétele 6-8M ft nettó, ezt viszont szinte 0 marketingmunkával érte el. Az éves 6-8M ft rendelés heti 1-2 nap munkát igényel, a termékeken pedig komoly profit érhető el. A termékek gyártásához szükséges némi talpraesettség és műszaki alap. Ízléses és nem nagy méretű termékekről van szó, tehát egy garázs méretű helyen megoldható a raktározás és gyártás. Az értékesítés a webshopon keresztül történik, így az ország bármelyik településéről működtethető (jelenleg is egy kistelepülésen működik). Az irányár nagyon kedvező (1-2 év alatt megtérül!), és tartalmazza a következőket: 9 éve kialakult brand és ügyfélkör, igényesen kialakított webshop, hírlevél feliratkozókkal, facebook oldal kb. 1000 követővel, alvállalkozói és külföldi beszállítói kapcsolatok, gyártási eljárások, speciális szerszámok, lézer-gravírozó gép, precíz marógép, a gépekhez kialakított számítógéppel, és rengeteg tapasztalat! A jelenlegi raktárkészlet is mindenképp átadásra kerülne nettó beszerzési áron (ez kb. 1, -2M ft az irányáron felül).

A vállalkozás adósságai:

Nincs adósság.

Feladás dátuma:

2020. 05. 20.

Tevékenységi terület:

Kézművesség, "Hand-made" ület

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Nyíregyháza

A teljes vállalkozás becsült értéke:

8 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

8 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

6 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.