Jelentkezzen be!

Eladó a vallalkoznijo.hu weboldal

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

vallalkoznijo.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó a VállalkozniJó weboldal profilváltás miatt. Célközönség vállalkozni akaró fiatalok, kik valamilyen oknál fogva nem mernek vállalkozni.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó a VállalkozniJó weboldal profilváltás miatt. Célközönség vállalkozni akaró fiatalok, kik valamilyen oknál fogva nem mernek vállalkozni. Bevétel termelhető tanácsadásból, infotermék ékesítéséből. (pl. vállalkozási ötletek értékesítése) Amit az ár tartalmaz: weboldal domainnel és tárhellyel grafika, facebook oldal tartalom (egyedi cikkek vannak az oldalon) Kiváló befektetés lehet üzleti coachnak,pályázatírónak, könyvelőnek, marketingesnek.. Egy adatbázist is létre lehet hozni az oldalon, melyért bizonyos összeget is lehet kérni. (pl. évente 8ezer Ft-os díjjal számolva évente 400ezer Ft bevételt termel csak ez 50db vállalkozás esetében) Azért szeretném eladni, mert nincs időm ezzel foglalkozni a webshop mellett.

A vállalkozás adósságai:

nincs semmilyen tartozás!

Feladás dátuma:

2020. 02. 09.

Tevékenységi terület:

Kézművesség, "Hand-made" ület

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

400 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

65 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

198 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.