Jelentkezzen be!

Nyaraló közvetítéssel foglalkozó, kötetlen távmunkában működtethető vállalkozás eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Nyaraló közvetítő

Az eladó cég rövid bemutatása:

11 éve működő, folyamatosan növekvő, stabil megrendelői körrel rendelkező nyaralóközvetítéssel foglalkozó vállalkozás eladó erős SEO marketinggel támogatott honlappal, saját belső foglalási rendszerrel, adatbázisokkal, know-how-val együtt.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás saját, kereső-optimalizált honlapra épül, melyet a Google-ben a releváns kulcsszavainkra keresők az első oldalon találnak meg. A honlapon jelenleg, 2020 telén közel félszáz ingatlan elérhető, melyek tulajdonosainak, azaz megbízóinknak biztosítunk online megjelenést és hirdetést a szálláshelyeik kiadásában közvetítői tevékenységen keresztül. Az általunk hozott foglalások után jutalékot számítunk fel, ez jelenti a bevételünk 100%-át. A honlapon átlagosan napi 200 látogatót regisztrálunk. A forgalom kb. 70%-a organikusan, Google keresőn valamint nagyon hatékony és alacsony költségű Google kampányon keresztül érkezik. Ezen felül social media felületeken (Facebook, Pinterest, Twitter, saját blog, stb.) is megjelenünk. A megkeresések telefonon és emailben érkeznek, tehát a vállalkozás gyakorlatilag kötetlenül, teljes mértékben távmunkában működtethető. Napi szinten átlagosan 25 telefonérdeklődés, 20 email érdeklődés és 4 foglalás érkezik. A kínálatunkban egyre növekvő, magasan felszerelt téliesített ingatlanoknak köszönhetően a turisztikai szezonalitás problematikája egyre kevésbé érezhető a forgalomban. A vállalkozás 2008 óta folyamatosan bővül, stabil megbízói körrel és visszajáró vendégkörrel rendelkezünk. A honlapon, folyamatirányítási know-how-n, telefonszámon és email valamint social media felületeken kívül a jövőbeni tulajdonos saját belső, automatizált foglalási rendszerünket is megkapja a teljes adatbázisunkkal együtt.

A vállalkozás adósságai:

Tartozásmentes a vállalkozás.

Feladás dátuma:

2020. 01. 14.

Tevékenységi terület:

Turizmus, vendéglátás (étterem, szálloda, panzió...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

15 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

5 700 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

15 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.