Jelentkezzen be!

Eladó a Hangoskonyvek.hu komplett webáruház árukészlettel

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Hangoskönyvek.hu Online Áruház

Az eladó cég rövid bemutatása:

Cégünk profilváltás miatt értékesíti a www.hangoskonyvek.hu domain név alatt működő komplett webáruházát árukészlettel együtt.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Cégünk profilváltás miatt értékesíti a www.hangoskonyvek.hu domain név alatt működő komplett webáruházát árukészlettel együtt. Kedvezményes eladási ár: 500 000 Ft + Áfa A legnagyobb hangoskönyv kínálattal rendelkező webáruház, immár 15 éve működik. Bizományosi szerződéssel rendelkezik a nagyobb hangoskönyv kiadókkal. Magento alapú webáruház motort használ rendkívül sok funkcióval (részletes jellemzők a termékekről, keresés szavakra vagy jellemzőkre, bankkártyás fizetés, különböző ár akciók beállítási lehetősége, készletkezelés stb.) Egyedülálló a belehallgatási funkciója a termékeknek. 6000 fős hírlevéllista, Facebook oldal. A termékeket egy logisztikai cég raktározza és kezeli a rendelések kiszállítását, így a számlázáson, az adminisztráción és a marketing feladatokon kívül nincs sok teendő vele. Érdeklődés esetén kérem keresse Sólya Zsuzsannát a +36 30 222 0284-es telefonszámon, vagy az info@hangoskonyv.hu e-mail címen.

A vállalkozás adósságai:

Nincs.

Feladás dátuma:

2020. 01. 10.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

0%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.