Jelentkezzen be!

Egyedi Shopify ékszer webáruház eladó, vagy cserélhető

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Egyéni vállalkozás

Az eladó cég rövid bemutatása:

A webshopban különleges sötétben világító ékszereket és pozitív hatású csakrás és egyéb ékszereket árusítunk. A webshop 2018 januárban startolt, de dinamikusan fejlődik. Működő vállalkozás vagy üzletrész csere is érdekel.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Ez a webáruház a Shopify platformjára épült. 10x-es haszonkulcs. 1 kattintásos termékbehozatal, teljes mértékű Gdpr megfeleltség, 1 kattintás alapú számlázz.hu. E-számla integráció, 1 kattintás alapú GLS szállítmányozási címke integráció, integrált OTP Simple Pay bankkártya fizetési lehetőség, integrált Paypal, teljesen lefordított és automatizált vásárló értesítési e-mailek, integrált mailchimp hírlevél, félbehagyott vásárlás rögzítése. Jelenleg raktárkészletről megy az értékesítés, de van integrált dropshipping szolgáltatás is. Nincs szükség termék fotózásra, az Oberlón keresztül áthúzhatók a képek. A webshop idő, és hozzáértés hiánya miatt eladó. Akinek jól megy a posztolás és a marketing, annak pár hónap alatt visszahozza az árát. A webshop vásárlásával együtt jár: Facebook oldal 1900 követővel, logó, nyomtatásra előkészített névjegykártya sablon, akciós kupon sablon, hu, com, domain nevek e-mail tárhely szolgáltatás. 1.500.000 Ft. eladási értékű árukészlet.

A vállalkozás adósságai:

Tartozás és adósságmentes.

Feladás dátuma:

2020. 02. 03.

Tevékenységi terület:

Ékszer, óra, nemesfémek

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Debrecen

A teljes vállalkozás becsült értéke:

3 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

1 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 250 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.