Jelentkezzen be!

Kertészeti webáruházak közösségi média felületekkel eladók

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Gardenaweben.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

A Google-ben kiválóan teljesítő két kertészeti témájú webáruházak, a hozzájuk tartozó közösségi média felületekkel eladóak! Folyamatos látogatottság, erős linkerő kertészet témában. Kiváló lehetőség meglévő tevékenység erősítésére vagy új indítására.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó két kertészeti webáruház: gardenaweben.hu gardenwebaruhaz.hu A gardenaweben.hu webáruház csak a Google keresőből érkező forgalma 2019-ben 10 ezer kattintás felett volt. Számos linkkel rendelkeznek, a keresőben jól felépített erejük van. Facebook, Youtube, Pinterest csatornával rendelkezik. Szezonban folyamatosan érkeznek a vásárlások hirdetés nélkül is. Hirdetve nem volt. Sok lehetőség van az árukeresőben, facebook és google hirdetésekben is. Prémium minőségű Gardena, Substral termékeket forgalmaz. Unas rendszer alatt fut, ami könnyen fejleszthető, optimalizálható, bővíthető. Külön- külön is értékesíthető a két webáruház. Meglévő kertészeti témájú vállalkozást, weboldalt könnyen lehet vele erősíteni, kiegészíteni. A beszállító végzi a raktározást, csomagolást, csomag feladását, így ezzel plusz munka, költség nincsen! Raktárkészletet nem kell, de lehet fenntartani. A bevétel nőtt a 2018-as évhez képest, de még nem termel ki egy főállású fizetést egész évben. Dolgozni kell rajta, érdemes tovább fejleszteni. Időhiány miatt eladó. Illetve más tevékenységbe szeretnék fektetni. Minden kép, videó, dokumentum, amire eddig szükség volt és technikai segítség a rendszerekhez átadásra kerül.

A vállalkozás adósságai:

Nincsen

Feladás dátuma:

2019. 12. 29.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

országos

A teljes vállalkozás becsült értéke:

2 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

3 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

1 950 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.