Jelentkezzen be!

21 éve működik, biztos vevőkör, kötelezettség és hitelmentes. Faimport cég eladó Miskolcon!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Fa, -fűrészáru importtal foglalkozó kereskedelmi cég

Az eladó cég rövid bemutatása:

Kiváló és biztos befektetési lehetőség: egy régóta biztos lábakon álló, teljes adatbázissal, folyamatos vevőkörrel rendelkező, faimporttal foglalkozó kereskedelmi cég vált eladóvá nagyon kedvező áron az ügyvezetők nyugdíjba vonulása okán.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A fa, különösen a szibériai fenyő mélyreható ismerete, szeretete és az egyenesen Oroszországból érkező 1. osztályú áruk nyújtják a folyamatos, lojális vásárlókat cégünk számára. A tulajdonosok nyugdíjazása miatt a faimporttal foglalkozó kereskedelmi cég, a teljes adatbázissal, meglévő Ügyfélkörrel, kereskedelmi (import) kapcsolatokkal együtt eladó. A meglévő Ügyfélkör, azaz tüzépek, kiskereskedések és számos KKV szektorból kikerülő asztalos továbbra is számít a behozott faárukra. Forgalmazott áruk: táblásított borovi és lucfenyő lambéria faház burkolat terasz burkolat ajtó, és –ablakfrízek járó hajópadló borovi és lucfenyő fűrészáru OSB lap szélezetlen tölgyfa A Kft. éves árbevétele 150 millió Ft körüli, és az adózott éves nettó eredménye (profit) folyamatosan 12 millió Ft körül mozog. A cég piaci jelenléte: 21 év Az átadandó tulajdonjog mértéke: 100% Kötelezettség és hitelmentes, átvizsgálható cég! A cég telephelye: Miskolc A telephely bérelt, de a bérlet jelenleg még 1 évre fixen biztosítva van, de a bérleti díj nem képezi a cég eladási ár részét. A továbbiak a telephely tulajdonossal egyeztethetők. CÉGBEN REJLŐ, még kiaknázatlan ÜZLETI POTENCIÁLOK: EU-n belüli tovább kereskedelem nyugatra, különösen a fát, mint alapanyagot különösen kedvelő, támogató Ausztriába, Németországba való export értékesítés. Eladási ár: 12 millió Ft

A vállalkozás adósságai:

Kötelezettség és hitelmentes!

Feladás dátuma:

2019. 12. 11.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (Export-Import)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Miskolc

A teljes vállalkozás becsült értéke:

12 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

150 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

12 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.