Jelentkezzen be!

A TextilPont Lakástextil Webáruház teljes eszközállománnyal és ingatlannal együtt eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

TextilPont Kereskedelmi Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

16 éves, főváros közeli vállalkozásunkat nyugdíjba vonulásukkor eladjuk.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A TextilPont Lakástextil Webáruház a Google textiles találataiban átlagosan a 6. helyen szerepel. Cégünk tulajdonában állnak a működéshez szükséges eszközök, berendezések, felszerelések és egy 3 éves 15000 km-t futott 1 tonnás, Fiat Doblo furgon. A székhelynek szolgáló 3 szintes, 3 X 110 m²-es épület a két cégvezető magántulajdona. A ház 440 m²-es telken, 2004-ben épült. A földszinti és alagsori helyiségek, illetve raktárak 2016-ban lettek teljesen befejezve. A 110 m²-es tetőtéri lakás pedig 2017-ben lett felújítva. Jelenleg két fő dolgozik a vállalkozásban. A szuterénben 3 éve ki lett alakítva egy szociális blokk (ebédlő, öltöző, fürdő, WC), így több munkavállaló foglakoztatása is lehetséges. Ezenkívül készült ugyanitt egy műhely is, ahol pl. varró tevékenységet lehet folytatni. Raktáraink összesen 110 m² területűek. A vágóhelyiség 36 m², az épületben lévő garázs pedig 32 m² . A céget, az aktuális árukészletet, a felszereléseket és berendezéseket a székhellyel együtt tervezzük értékesíteni nyugdíjba vonulásunkkor. A szerződést követően az új tulajdonosnak a gyakorlatban is prezentálnánk a webáruház működtetését. Szívesen adnánk át minden meglévő tapasztalatot és tudnivalót. Az aktuális raktárkészlet - leltározást követően - beszerzési áron kerülhet átadásra. Reklámozással és néhány fiatalabb munkaerővel könnyedén el lehetne érni az évi 100 millió forintos nettó árbevételt. Nyugdíjba vonulásunk ideje: 2022. augusztus.

A vállalkozás adósságai:

Nincsen semmiféle tartozásunk.

Feladás dátuma:

2020. 06. 11.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Minden településről elérhetők vagyunk. Küldeményeink eljutottak már Új Zélandra, Ausztráliába, Kanadába, Svédországba, Egyesült Királyságba stb.

A teljes vállalkozás becsült értéke:

60 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

41 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

60 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.