Jelentkezzen be!

A TextilPont Lakástextil Webáruház teljes eszközállománnyal és ingatlannal együtt eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

TextilPont Kereskedelmi Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

17 éves, főváros közeli vállalkozásunkat nyugdíjba vonulásukkor eladjuk.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A TextilPont Lakástextil Webáruház a Google textiles találataiban átlagosan a 6. helyen szerepel. Cégünk tulajdonában állnak a működéshez szükséges eszközök, berendezések, felszerelések. A székhelynek szolgáló 3 szintes, 3 X 110 m²-es épület a két cégvezető magántulajdona. A ház 440 m²-es telken, 2004-ben épült. A földszinti és alagsori helyiségek, illetve raktárak 2016-ban lettek teljesen befejezve. A 110 m²-es tetőtéri lakás pedig 2017-ben lett felújítva. Két fő dolgozik a vállalkozásban. A szuterénben ki lett alakítva egy szociális blokk, így több munkavállaló foglakoztatása is lehetséges. Készült ugyanitt egy műhely is, ahol pl. varró tevékenységet lehet folytatni. Raktáraink összesen 110 m² területűek. A vágóhelyiség 36 m², az épületben lévő garázs pedig 32 m² . A céget az aktuális árukészletet, a felszereléseket és berendezéseket a székhellyel együtt tervezzük értékesíteni. A szerződést követően az új tulajdonosnak a gyakorlatban is prezentáljuk a webáruház működtetését, átadunk minden meglévő tapasztalatot, tudnivalót és megismertetjük a beszerzési forrásokat. Az aktuális raktárkészlet - leltározást követően - beszerzési áron kerülhet átadásra. Nyugdíjba vonulásunk ideje: 2022. augusztus. Leinformálható, biztos hátterű érdeklődőnek további információkat e-mailben tudunk adni.

A vállalkozás adósságai:

Nincsen semmiféle adósságunk vagy tartozásunk.

Feladás dátuma:

2021. 07. 06.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Minden településről elérhetők vagyunk. Küldeményeink eljutottak már Új Zélandra, Ausztráliába, Kanadába, Svédországba, Egyesült Királyságba stb.

A tavalyi éves bevétel:

66 373 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

70 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.