Jelentkezzen be!

Több, mint 3 éve működő, nyereséges, 4 álllásos autószerviz, a kft-vel együtt eladó, Szombathelyen

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Autószerviz

Az eladó cég rövid bemutatása:

Családi ok miatt eladom a több, mit 3 éve működő szervizemet, a hozzá tartozó nyereséges kft-vel együtt. A cég EU pályázat- és hitelképes. A szerviznek bevezetett brand neve, 4,8-as google értékelése, saját weboldala, Facebook oldala van.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás saját szerelőgépekkel, szerszámokkal és kiépített informatikai háttérrel rendelkezik. Túl van minden olyan nehézségen, ami egy vállalkozás bevezetésével jár. A vételár tartalmazza a Kft-t a teljes gépparkkal, a szervizhez tartozó összes marketing elemet (weblap, facebook, google, barand név és a hozzá tartozó arculati kézikönyv, teljes ügyféladatbázis, bevezett kommunikációs csatornák, telefonszámok...stb). Maga a helyiség, ahol dolgozunk nem eladó, mivel azt béreljük. A főbérlő tud az eladási szándékról, és elfogadja azt.

A vállalkozás adósságai:

A cégnek nincs semmilyen köztartozása. A beszállítók folyamatosan ki vannak fizetve. 1 db ollós emelőt lizingelünk, melynek kültségvonzata bruttó 26300 Ft/hó

Feladás dátuma:

2019. 11. 27.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Szombathely

A tavalyi éves bevétel:

14 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

8 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.