Jelentkezzen be!

Eladó rendezvényszervezéssel foglalkozó vállakozás!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Lollipop Party

Az eladó cég rövid bemutatása:

9 éves múltra visszatekintő rendezvényszervező cég eladó!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó egy 9 éves múltra visszatekintő országos rendezvényszervező cég! A kialakításnál az volt a koncepció, hogy ha valakinek kevés ideje van akkor egy kézből meg tudjon valósítani mindent, legyen az magánember vagy cég. Ezen apropóból 10 tevékenysége van a vállalkozásnak és ezeken belül rengeted al tevékenysége. Gyerekzsúrok- Rendezvényszervezés-Eszközbérlés-Dekoráció-Fotó-videó készítés- Catering- Zeneszolgáltatás- Hang-Fény-Videó -Vizuáltechnika- Sofőrszolgálat- Vízi Limuzin. Átadásra kerül a weboldal a teljes név és telefonszám lista a partnerekkel és alvállalkozókkal, továbbá a marketing és média kapcsolatok, (Tv- Adwords-Facebook-Instagram-Twitter) hozzáférések és elérhetőségek. Továbbá a jelmezek (pl. mikulás-pókember), az elkészült hirdetési anyagok és videók. Átadom továbbá a már élő megbízásokat ezáltal azonnal bevételt tud generálni a vállalkozás. Komoly érdeklődők jelentkezését várom! Nem minden áron eladó! Aki az emberi értékeket a megbízhatóságot a szavahihetőséget az empátiát képviseli az a cég felépített jó hírét méltóan tovább tudja vinni.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak nincs adóssága.

Feladás dátuma:

2019. 10. 28.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

A teljes vállalkozás becsült értéke:

6 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

6 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 980 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.