Jelentkezzen be!

Automata webáruház eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Farkas Zoltán Zsigmond

Az eladó cég rövid bemutatása:

Teljesen automata működésű webáruház eladó. Közvetlen API kapcsolat a nagykerrel, automatikusan frissül az árukészlet, árinformáció, készletinformáció, termékképek, minden. A kiszállítással sincs dolgod!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Teljesen automata működésű webáruház eladó. Közvetlen API kapcsolat a nagykerrel, automatikusan frissül az árukészlet, árinformáció, készletinformáció, termékképek, minden. A kiszállítással sincs dolgod! Dropshippinggel műkődik, a nagykernek azonnali információja van a rendelésről és intézi a csomagolást, szállítást, fizetést, reklamációt. Havonta jutalékként számlázod a nagykernek az árrést. 2-3 napos szállítást lehet biztosítani! Nem kínai partner! Jelenleg csak kettlebellre van kiépítve a shop, de pár kattinttással tovább bővíthető a termékkínálat. (súlyzók, edzőgépek, kerékpárok, labdasport, billiárd, darts, csocsó, kemping felszerelés stb.) Pár hónapja indítottam, de úgy alakult, hogy nincs időm foglalkozni a marketinggel. Az hiányzik. Nem tagadom nincs vevő! Ha van időd foglalkozni vele és beindul, akkor nagyon jó lehetőség, csak a marketinggel kell foglalkozni, minden más megy magától!

A vállalkozás adósságai:

Nincs adósság.

Feladás dátuma:

2019. 10. 09.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Kisújszállás

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.