Jelentkezzen be!

Sürgősen eladó családi okok miatt egy 5 éve működő kézműves cukrászüzem

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Deliciosa kézműves cukrászat

Az eladó cég rövid bemutatása:

Sürgősen eladó családi okok miatt egy 5 éve működő kézműves cukrászüzem , és idén márciusban nyitott cukrászda. cukrászda webshoppal rendelkezik , folyamatosan növekvő , stabil vevőköre van.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Sürgősen eladó családi okok miatt egy 5 éve működő kézműves cukrászüzem , és idén márciusban nyitott cukrászda. Mindkét helyiség bérleti díja nagyon kedvező. Az üzem a IX. kerületben található , míg a cukrászda a XI. kerületben (kocsival kb. 5 perc). A cukrászda webshoppal rendelkezik , folyamatosan növekvő , stabil vevőköre van. A cukrászdát brand-el , sütemény receptekkel , és teljes körű betanítással adnám át , beszállítói , beszerzési helyekkel/infókkal. Süteményeink között több mint 25 féle kitűnő paleo torta recept van , és mellette kiváló , valódi kézműves , hagyományos torta receptek.Ha szeretnél egy fiatalos cukrászdát , nem szeretnél receptek kikísérletezésével , hónapokat esetleg éveket foglalkozni , és szeretnél egy már meglévő stabil vendégkört , akkor itt a lehetőség arra , hogy betanítással egy már bejáratott üzem/cukrászda tulajdonosa legyél!Alacsony bérleti díj és rezsi mellett (mind a cukrászda , mind az üzem) , nagyon jól jövedelmező üzleti lehetőség. A cukrászda 20 m2-es , és lehetőség van terasz építésére is. Jelenleg bent 6 ember tud leülni.Mind az üzem , mind a cukrászda teljes felszereléssel kerül átadásra , melyben gépek , szerszámok és egyéb eszközök széles skálája is megtalálható.A cukrászda külön is átadó, tökéletes lehet reggeliző helynek, kávézónak, cukrászdának. Ára: 3.200.000.- Ft. Az üzem weboldallal, facebook oldallal, receptekkel, betanítással 12.000.000.- Ft.

A vállalkozás adósságai:

Nincs semmilyen tartozása a vállalkozásnak.

Feladás dátuma:

2019. 10. 02.

Tevékenységi terület:

Turizmus, vendéglátás (étterem, szálloda, panzió...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

20 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

15 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

15 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

99%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.