Jelentkezzen be!

MAGYAR PIACRA FEJLESZTETT BÉRELHETŐ WEBÁRUHÁZ- ÉS WEBOLDAL SZOFTVER ELADÓ! (KOMPLETT RENDSZER)

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

www.shopngo.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Közel 5 évnyi fejlesztés után profilváltás miatt, eladóvá vált egy egyedi fejlesztésű bérelhető webáruház- és weboldal szoftver megoldás (SaaS), jelenleg is aktív előfizetőkkel együtt.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Mivel egyre többen indítanak webshopot, ezért nekik segítünk ezzel a kulcsrakész megoldással, ami gyakorlatilag néhány óra alatt elindítható. Fő előnyei a szoftvernek, hogy IT tudás nélkül is használható, azonnal elindítható, ezáltal megspórolja az ügyfél a fejlesztés költségét és idejét. A cégünk nem csak erre az egy “termékre” épült, a ShopnGo viszont elérte azt a szintet, ami teljes fókuszt kíván. Mivel a jövőben nem tudunk 100%-osan erre koncentrálni, így az értékesítés mellett döntöttünk. A rendszer jelenleg is rendelkezik előfizetőkkel és napi szinten érkeznek a kipróbálók, akiket a különböző e-mail automatizmusok- és az értékesítő kollégák segítségével konvertálunk előfizetővé. Az ügyfeleknek további szolgáltatások is értékesíthetőek (pl. online marketing, domain stb.) Jelenleg nem futnak aktív lead gyűjtő hirdetések, de rendelkezünk FB, ADS, Analytics, Youtube és Instagram oldalakkal. Bővebb tájékoztatásért kérem keressen minket a fenti elérhetőségek valamelyikén!

A vállalkozás adósságai:

Nincs adóssága!

Feladás dátuma:

2019. 09. 13.

Tevékenységi terület:

IT, számítástechnika

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Szeged

A teljes vállalkozás becsült értéke:

50 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

6 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.