Jelentkezzen be!

Eladó online cégkatalógus szolgáltatásokkal

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Cégadatbázis szolgáltatásokkal (cégsziget)

Az eladó cég rövid bemutatása:

4 éves domain, valamint tárhely jár az oldalhoz. Logó, arculat, webdesign adott, a weboldalt más területre is át lehet alakítani. A fő profil: induló vállalkozások mentorálása/ segítése.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Egy működő üzleti modellt kínálok, melyhez a weboldal és egyéb szükséges feltételek adottak. Egyedül nincs kapacitásom az oldalra, emiatt vagy megválnék tőle vagy üzlettárssal együtt vinném tovább. Biztos te is ismersz olyan oldalakat, ahol a cégek adataikat megadhatják a nagyobb elérés érdekében (cégkatalógus). A jelenlegi oldal ezt a ötletet vitte tovább, mivel számos plusz szolgáltatást is kínál, melyeket külsős szabadúszók segítségével lehet elvégeztetni. (grafikai szolgáltatás, marketing és pénzügyi tanácsadás, weblapkészítés stb.) 3 fajta csomagajánlat van jelenleg az oldalon, ami már eleve pozicionálást jelent a projekt számára. (ezáltal összehasonlíthatatlan az ajánlat, mivel más konkurens oldal nem nyújt ilyen szolgáltatást. Csomagok ára: INGYENES csomag, 28.500Ft/ év, valamint 68.500Ft/ év) Weboldal rendszere teljesen kész, tartalom is biztosított, jelenleg csak finomhangolások szükségesek. A befejezését teljes mértékben díjmentesen átvállalom az új tulajdonos elvárásai szerint normál keretek között. Ehhez az oldalhoz még egy weboldalt tudok adni igény esetén (vallalkoznijo.hu)-t. (ez esetben a két weboldal ára 390ezer ft) Kérdezzen bátran!

A vállalkozás adósságai:

semmilyen adósság nincs!

Feladás dátuma:

2019. 09. 06.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

750 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

279 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak kockázati tőkére volna szükségem.