Jelentkezzen be!

Telefonos Webáruház eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

mobilamb.eu

Az eladó cég rövid bemutatása:

7 éve üzemelő Mobiltelefon és Tartozékaira specializált webáruház eladó. Az áruház az első évtől nyereséges, jelenleg is prosperál, de profilváltás miatt az elmúlt 3 évben már fejlesztés, árukészlet bővítés, hírdetés nem történt.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A webáruházat kifejezetten arra hoztuk létre, hogy valamelyik ismertebb kínai telefongyártó Magyar vagy (Közép-)Európai forgalmazójaként működjön. Az együttműködés sikeresen indult, azonban a kínai gyártók a kizárólagosságot és a megfelelő támogatást az ígéreteik ellenére nem teljesítették, így a kezdeti célok helyett egy normál webáruházként üzemelt az oldal idáig. A tulajdonosok a fentieket teljesítő más területen működő Európai gyártók termékeire váltottak. Az ajánlat igény esetén kisebb egységtől (domain név + áruház motor) a teljes vállalkozásig terjedhet (árukészlet + vállalkozás). A megadott árak, csak a domain név + áruház motorra vonatkoznak.

A vállalkozás adósságai:

A cégnek semmilyen irányban nincs tartozása.

Feladás dátuma:

2019. 08. 24.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

országos

A teljes vállalkozás becsült értéke:

990 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

990 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.