Jelentkezzen be!

Bejáratott Ruhaműhely

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Rőfös Ruhaműhely

Az eladó cég rövid bemutatása:

4 éve jól működő Ruhaműhely. Javítástól, átalakítástól, függönyözéstől, kész ruhákig, hobby varró tanfolyamokig, mindent meg lehet találni, mindent ami varrással kapcsolatos. Szerződött beszállítók. Évről évre emelkedő vevőkör.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás tulajdonába tartozik 8 különböző varrógép tartozik A helység bérelt, de teljesen bútorozott, teljesen felszerelt ami a vállalkozáshoz tartozik. Méteráruk, rövidáruk, saját készítésű termékek a polcon. Szabászattal segíti a munkát. Egy eladótér és egy műhelyrész van kialakítva az üzletben. 4 év alatt rengeteg ismerosünk, partnerünk lett, akik csak bővítik a vállalkozást. Fájó szívvel válok meg a Rőfös Ruhaműhelytől, de költözés miatt nem tudok tovább dolgozni benne. Remélem a következő tulajdonos is örömét leli majd benne. Z

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozásom.

Feladás dátuma:

2019. 08. 16.

Tevékenységi terület:

Könnyűipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Gyula

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.