Jelentkezzen be!

Nyereséges kézműves csokoládégyár ingatlanvagyonnal együtt eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Kézműves Csokoládégyár (Budapest és Solt)

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó egy 5 éve alakult, azóta is folyamatosan nyereséges kézműves csokoládégyár. A vállalkozás Budapesten és Solt településen működik. A legtöbb kiskereskedelmi üzletlánc értékesíti a termékeinket.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás fő tevékenysége édességgyártás és nagykereskedemi tevékenység. Van bővülési lehetőség a jelenlegi kapacitáson belül. Kb kétszer ekkora termelés lehetséges. Az ingatlan és a gépek, eszközök kapacitása mindezt lehetővé teszi. A legtöbb kiskereskedelmi üzletlánccal van élő szerződésünk folyamatos rendelés mellett. A dolgozói létszám változó, ugyanis a vállalat tevékenysége rendkívül érzékeny a szezonalitásra. Szeptembertől december 31-ig az átlagos statisztikai létszám kb 20 fő. Januártól szeptember 1-ig kb 8 fő. Az alkalmazottak tovább dolgoznának a vállalkozásban. A vállalkozás 100% tulajdonában van a gyártó üzem ingatlan. Az üzem családi házként van bejegyezve az ingatlan nyilvántartásba. Ezen kívül két gépjármű van a tulajdonban és számos eszköz, gép.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak semmilyen tartozása nincsen. Nullás NAV igazolással rendelkezik. Szállítói tartozás nincsen. Hitelállomány nincsen.

Feladás dátuma:

2019. 08. 06.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

15 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

70 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

15 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.