Jelentkezzen be!

Magyarországon egyedülálló felfújhatós játékok fesztiválokra rendezvényekre.

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Blob Hungary

Az eladó cég rövid bemutatása:

Többféleképpen kombinálható, minden rendezvény kiszolgálására alkalmas, óriási brandingelhető felülettel rendelkező, keveset használt játékok eladók!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Cégünk 2014 óta foglalkozik felfújhatós játékokkal. A Blob használható önmagában vízen, illetve a felfújhatós airbaggel szárazföldön. Érvényes TÜV engedélyjel! Az eladó játékok: - Vízi Sport Blob (katapult) - Blob2bag (Blob + Airbag) - Bagjumb (10x10m) Ezen felül kínáljuk még a Facebook fiókot (2000 like) know how-t és rengeteg kiegészítő terméket (Biztonsági matrac, mentőmellények, kötelek, rögzítő eszközök stb.) Családi vállalkozásként kezdtük, de párhuzamosan egy online vállalkozás indítása miatt jelenleg nem tudunk elég időt szakítani rá. Céget nem feltétlenül adnánk hozzá (megbeszélés kérdése), egyszerű adás-vételi szerződéssel átvehető a brand. Naponta nagyságrendileg 250-400.000 Ft + ÁFA áron értékesíthető. Referenciáink: Közgáz Évzáró Fesztivál, EFOTT fesztivál, Nagykanizsai Ifjúsági napok, Szigethalmi Falunapok, Lupa Beach, Rukkel tó.

A vállalkozás adósságai:

-

Feladás dátuma:

2019. 06. 22.

Tevékenységi terület:

Sport és szabadidős tevékenység

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 490 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.