Jelentkezzen be!

BEJÁRATOTT, TARTOZÁS MENTES NEMZETKÖZI WEBÁRUHÁZ ÉS NAGYKERESKEDÉS ELADÓ!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

www.brandlove.eu

Az eladó cég rövid bemutatása:

5 éve működő abszolút nyereséges, tartozás mentes, teljesen automatizált megbízható bolt minősítésű webáruház/nagyker profilváltás miatt eladó

A vállalkozás részletes bemutatása:

Profil váltás miatt eladásra kínáljuk az alábbi vállalkozást Brandlove.eu, céggel (a cég külön is értékesíthető) teljes beszerzői portfólióval, melyet a vételár tartalmaz, illetve opcionálisan is megvásárolható. Vételár/Irányár több opcióban: -Cég + Brandlove.eu vállalkozás: 10 millió Ft (az ár tartalmazza a 6 hónap teljes IT és Marketing költségeket valamint a betanítást) -Márkás Prémium ruházat, kiegészítők, sport ruházat raktárkészlet az USA-ból 4000db: 35 millió Ft, opcionálisan megvásárolható! -Kizárólagos USA nagyker beszerzési forgalmazói jog átruházása: 6 millió Ft (itt fontos megjegyezni, hogy a nagyker partnerünk az USA egyik legnagyobb 8 évtizede működő Bevásárló Áruházlánca melyben található több Brand üzlet biztosítja a több mint 24 kategóriában rendelhető stockockat az év 365 napján, legyen az ruházat, cipő, ékszer, elektronika, háztartási eszközök, kiegészítők stb. Itt az Angliai vámkezelő partnerünk kezeli az árubehozatalt és vámkezelést) -Amit a cégről és a vállalkozásról még fontos tudni, illetve mitől egyedi kategóriájában: -A cég rendelkezik Angol EORI és Angol adószámmal nemzetközi ügyletek lebonyolítására! Részletes tájékoztatást és dokumentációt a cégről e-mailben küldünk!

A vállalkozás adósságai:

Nincs adóssága!

Feladás dátuma:

2019. 09. 14.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország, EU

A teljes vállalkozás becsült értéke:

75 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

69 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.