Jelentkezzen be!

Instagram Marketing ügynökség

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

InstaNitro.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladásra kínálom Instagram marketing ügynökségem, a teljes know-how -val, szükséges követőszerző szoftver licensszel és a hirdetési stratégiával együtt.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalokzást teljes mértékben online üzemeltettem, bárhol tudtam nyaralni, miközben dolgozok. Eladás oka időhiány, másik vállalkozások felfuttatása. Havonta 30ezer forintot költöttem a weboldal hirdetésére, ebből stabilan 300-500ezer forintos havi bevételt generált, de ez nyilván tovább skálázható. Egy ügyfél profiljának beüzemelése kb 15-20 percet vesz igénybe. Adok továbbá egy tréninget / képzést, ami tökéletesen megtanít a követőszerző szoftvert kezelni, valamint természetesen magát a szoftvert is, tehát mindent átadok, kulcsra készen. Egyéni vállalkozóként üzemeltettem. Tavaly szeptember-októberben alapítottam, így a tavalyi éves bevétel kb 2-3 hónapra érvényes. A weboldal megtekinthető a https://instanitro.hu/ címen

A vállalkozás adósságai:

-

Feladás dátuma:

2019. 06. 13.

Tevékenységi terület:

Média (tv, rádió, újság, on-line)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

1 500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

2 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.