Jelentkezzen be!

Luxus társkereső piacravezetéséhez keresek befektetőt

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Millionaire

Az eladó cég rövid bemutatása:

Luxus társkereső ahol a tagok havi 19.990 Ft-ért vásárolhatnak tagságot vagy 150.000 Ft-ért megkeressük nekik megálmodott partnert.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Kedves hírdető! Befektetőt keresek az alábbi kész projecthez. Befektetés, trend, kiemelkedő hozam potenciál Luxus társkereső és applikáció piacravezetéséhez keresek befektetőt / befektetőket kockázati tőke alapon. A projekt teljes tőkeigénye 50 millió Ft. Nem feltétel, hogy 1 valaki biztosítsa részünkre ezt az összeget. Személyes találkozó keretén belül belátást nyújtok a költségvetési tervezetbe és a cégben rejlő lehetőségekbe. Érdemes leszögezni csak Magyarországon a társkeresők forgalma éves szinten több mint 700 Millió forint. Az elindítani kívánt területen jelenleg Magyarországon 1 konkurencia van és évi 200 Millió forint körüli forgalmat csinálnak. Ami rendelkezéser áll: Új cég, Társkereső szoftver, Brand, Marketing stratégia, Üzleti terv, Júliusi indulásra készen áll minden. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, illetve további kérdései lennének, keressen nyugodtan a renato.bandli@millionairenights.com e-mail címen vagy a tel:+36/30-360-34-34 -es telefonszámon. Köszönöm.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozás mert a cég teljesen új

Feladás dátuma:

2019. 06. 15.

Tevékenységi terület:

IT, számítástechnika

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

599 999 999 HUF

A tavalyi éves bevétel:

1 999 999 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

25%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

49 999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.