Jelentkezzen be!

Eladó 8D Mozirendszer - áron alul

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

8D Mozi

Az eladó cég rövid bemutatása:

Vállalkozásunk eladásra kínálja egyik új generációs, egyedi szórakoztató rendszerét a 8D Mozirendszert.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Vállalkozásunk eladásra kínálja egyik új generációs, egyedi szórakoztató rendszerét a 8D Mozirendszert. Eladási ár: 6.490.000 Ft. (újonnan 16.000.000 Ft) A rendszer jelenleg is aktívan üzemel a Lurdy Ház egyik mozitermében, melynek bérleti díja nagyon kedvező: bruttó 120.000 Ft. Tovább üzemeltethető a jelenlegi helyszínen, de el is szállítható (2-3 nap alatt). A rendszer másfél éves és kifogástalan állapotban van! A 8D Mozi kipróbálható, jelenleg is ügyfeleket fogad és jelentős profitot termel, csak a Bónusz Brigádon tavaly decemberben 3.000 db belépőt adtunk el (2.000 Ft/db áron). Üzemeltetéséhez 1 ember is elegendő, illetve nem igényel szakértelmet, kb. 3 órás oktatás után kezelhető. Tartozékok, egyéb információk: - 2x9, azaz 18 db mozgó szék - effektek: füst, köd, szél, villámlás, vízpermet, hó, székek mozgása, vibrálás, sűrített levegő - a rendszer egyéb tartozékai: projektor, vászon, 3D szemüvegek, számítógépes rendszer, kompresszorok, hűtés - weboldal, foglalási rendszerrel: www.8dmozi.hu - profi reklámfilm: https://www.youtube.com/watch?v=B90JVVZd8vg - meglévő design, grafikák, roll-up reklámeszköz Vállalkozásunk más irányba halad, ezért szeretnénk értékesíteni. Érdeklődés esetén: E-mail: damjan.volkov@paniqszoba.hu Mobil: 06 30/407 2783

A vállalkozás adósságai:

-

Feladás dátuma:

2019. 07. 30.

Tevékenységi terület:

Művészet, szórakoztatás

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

6 499 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.