Jelentkezzen be!

Eredményesen működő, bejáratott, férfi ingeket kínáló web áruház eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

luxusturi.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

11 éve sikeresen működő, több, mint 6,000 fő hírlevél feliratkozottal és 4,5 M forint értékű árukészlettel bíró minőségi férfi ingeket kínáló web áruház eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás saját domainnel, tárhellyel, Facebook oldallal és levelező szerverrel, valamint felépített, készlettel bíró, jelenleg is elérhető és működő web áruházzal, több mint 6000 fő hírlevél feliratkozottal rendelkezik. A 2018 évi bevétel 3,540,000 Ft volt, amely havi 80,000-120,000 Ft nettó bevételt jelent a tulajdonosnak. A tényleges munkavégzés heti 15-20 munkaóra. A folyamatok teljes egészében kidolgozottak és beváltan működnek, nagy részük automatizált. Kimondottan ajánljuk gyermekével otthon tartózkodó anyukának vagy munka mellett kiegészítő jövedelmet kereső fiataloknak, nyugdíjasoknak. Minimális számítástechnikai ismeretet és rendszeres, heti szintű elfoglaltságot jelent a web áruház kiszolgálása.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak sem beszállítói, sem köztartozása sincs.

Feladás dátuma:

2019. 05. 10.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (Ruházat, textil, bőr)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Pécs

A tavalyi éves bevétel:

3 530 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 990 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.