Jelentkezzen be!

Dekorációs vállalkozás eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Mezitlábas Szerelem

Az eladó cég rövid bemutatása:

Főként esküvői dekorációval foglalkozó vállalkozás nagy raktárkészlettel eladó

A vállalkozás részletes bemutatása:

Keressük szeretett vállalkozásunk a Mezítlábas szerelem új, lelkes tulajdonosát/tulajdonosait! Ha egy saját vállalkozásra vágysz, ha kreatív vagy, ha odáig vagy az esküvőkért, ha Te is szerelmes vagy a dekorációk végeláthatatlan sorába és örömmel alkotnál ebben a világban, keress minket az info@mezitlabasszerelem.hu e-mail címen, vagy a 06204303060 telefonszámon. A Mezítlábas szerelem 2012 év végen alakult, esküvők és egyéb családi valamint céges rendezvények teljeskörű dekorálásával foglalkozik. A vállalkozás másik ága a bérlés, minden kellékünk bérelhető is a DIY menyassznyok legnagyobb örömére. A Mezítlábas Szerelem jelenleg egyet jelent egy céggel - Kft. formában, sokféle stílusban képviselt a hosszú évek alatt nagyra duzzadt katalogizált raktárkészlettel/dekorációval, továbbá egy honlappal, facebook oldallal - számos facebook követővel és instagram oldallal. Alapvetően egyben szeretnénk eladni a fenti csomagot, de csak a vállalkozás és az online felületek vagy csak a raktárkészlet is eladó külön-külön. Érdeklődni a fenti elérhetőségeken lehet.

A vállalkozás adósságai:

nincs

Feladás dátuma:

2019. 04. 16.

Tevékenységi terület:

Művészet, szórakoztatás

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

1 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

1 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

51% - 49%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.