Bejelentkezés

Piacra bevezetett reklám kerékpárok.


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Promobikes

Az eladó cég rövid bemutatása:

15 éve az ambient piaci szegmensben.

A vállalkozás részletes bemutatása:

rofilváltás miatt eredeti Angol Promobikes eladó . Angliából franchise rendszerben behozott speciálisan kialakított média eszköz. Citylight méretű (120x180 cm) felépítménnyel. Kisebb területi lefedettségű lokális kampányokhoz javasoljuk, pl. üzlet nyitás, lokális promóciók. Reklámkerékpárunk műfajában elsőként debütált a magyar piacon, népszerűsége azóta is töretlen! Környezetbarát médiaeszköz,Kisebb területi lefedettségű lokális kampányokhoz javasoljuk, pl. üzlet nyitás, lokális promóciók. Mozgó reklámfelület ezért nem engedély köteles. Technikai leírása: Brooks Compact Angol egyedi tervezésű fekvő kerékpár 4 kerékből 1 hajtott Könnyű kezelhetőség reklámfelületek a teljes kerékpáron. agyváltós A doboz belsejében nagy tároló felület található. KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK full branding 3D felépítmény megvilágítás bluetooth fájlküldés sampling egyedi, brandingelt munkaruha készítése

A vállalkozás adósságai:

Csak az eszközök eladóak a cég eladása külön megegyezés részét képezi.Képzés és web tartalom átadása külön megegyezés részét képezi.

Feladás dátuma:

2019. 04. 03.

Tevékenységi terület:

Média (tv, rádió, újság, műsorgyártás)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

25 111 111 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

20%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 491 111 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése