Jelentkezzen be!

Eladó nyereséges Apple Szerviz és Kereskedés Győr

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

iDevice Apple Szerviz és Kereskedés

Az eladó cég rövid bemutatása:

Amennyiben szeretné pénzét okosan befektetni egy olyan vállalkozásba, amelynek piaci igényei folyamatosan növekednek, Ön a legjobb helyen jár. Extra magas hozam!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az üzlethelyiség Győrben a belvárosi McDonald’s-ban helyezkedik el. Másik üzletünket ami Veszprémbe található (foglalózták) A befektetésről: Új projectbe kezdés miatt eladó 4 éve működő Apple szervíz és kereskedésem bérleti joga. (Az üzlethelyiség nem képezi az eladás tárgyát.) Miért fektessen be Apple szervízbe? A vállalkozás évek óta folyamatosan növekvő trendben van Mi kiépítettük az alapokat, egy jó márkanevet, amellyel Ön könnyen a konkurencia elé kerülhet Ön nem csak bérleti jogot vásárol, hanem a modern kornak megfelelő, kiépített online jelenlétet is, keresőoptimalizált és karbantartott weboldalakkal 4 év alatt komoly ügyfélkört sikerült kiépítenünk, így a befektetett tőke megtérülési ideje 2-2,5 évre tehető. Befektetés részletei: A bérleti jog megvásárlásával Ön a következőkhöz jut hozzá: Brand Név Egy, már kiépített márkanévvel veheti át az üzletet Ügyfél adatbázis (Győr kb 12 Ezer ügyfél adat) Saját fejlesztésű webes készletnyilvántartó program (Online nyomonkövethető forgalom és készlet) Saját fejlesztésű webes készülék és ügyfél nyilvántartó program Keresőoptimalizált weboldalak Üzleti laptop, telefon Árukészlet – össz értéke: 2,2,5 M Ft Az üzlet berendezései (Asztal, kamera rendszer, polcok, dekor, világító tábla, szerszám készlet, stb) Beszállítók, partnerek, alkalmazottak, 1 hónap betanítás (az üzlet vezetéséhez megfelelő tudás, partnerek és egyéb dolgok betanítása) Az üzlet vezetését bárki eltudja látni a megadott információk alapján. (Az üzlet szerkezete úgy van felépítve ha esetleg egyik szervizes kiesik akkor van beugró szervizes és van olyan ember is aki szervizes oktatást végez új emberek számára.) Még rengeteg lehetőség és pénz van az üzletágban! (Pl: Xiaomi szerviz, Huawei szerviz, tokok értékesítése minden telefonhoz, Új készülékek értékesítése, stb) Komoly érdeklődők esetén: Pontos felvilágosítást adunk a havi forgalmakról és nyereségről Személyesen megmutatunk mindent egy pár órás konzultáció keretein belül Természetesen az üzletben is vendégül látjuk és megnézheti a forgalmakat Árak Céggel: 21 M Ft Cég nélkül: 19 M Ft (13 M Ft-tól átvehető a fennmaradt összeg havi lebontásban fizethető ki.) Üzlettárs maradok (10 Mft -ért eladom az üzletrészem 50%-át) (Segítek távolról) A befektetés megtérülésére biztosíték a fennmaradt 6 M Ft! További információért keressen bizalommal minket. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

A vállalkozás adósságai:

Nincs.

Feladás dátuma:

2019. 03. 15.

Tevékenységi terület:

IT, számítástechnika

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Győr

A teljes vállalkozás becsült értéke:

59 999 999 HUF

A tavalyi éves bevétel:

34 999 999 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

12 999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.