Jelentkezzen be!

Wellness Nyugdíjasház

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Gondtalan Évek Egészségügyi és Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

'A Wellness Nyugdíjasház 10 éve üzemel. Nyugdíjasházunkban: szolgáltatásainkkal és odaadó személyzetünkkel megteremtjük azt az atmoszférát, hol a mindennapi fáradtságot és stresszt kipiheni, testileg és lelkileg feltöltődik és derűsen néz újabb kihívások

A vállalkozás részletes bemutatása:

Wellness Nyugdíjasház Veresegyházán elérhető áron. A luxus körülményeket biztosító nyugdíjasház, 20-40m2-es egyágyas fürdőszobás lakóhelységekben, úszómedence, szauna, jakuzi, konditerem használatával, parkosított kerttel, biztosítja a munkában megfáradt, nyugdíjas lakóinak életvitelét. Szolgáltatások: egészségügyi felügyelet, étkezés, takarítás, mosás, orvosi ellátás, wellness. Az épület alapterülete 720 m2, melyben 10 db. apartman van (20-40 m2); Az intézmény épülete a funkcióra alkalmas, biztonságos, esztétikus, praktikusan kialakított, otthonosan berendezett és felszerelt környezetben négycsillagos elhelyezéssel 1 ágyas szobákban biztosít elhelyezést. Az intézmény kulturált közösségi terekkel (társalgó, étkező, uszoda, tornaterem, szauna), pihenésre, tartózkodásra alkalmas udvarral rendelkezik. A nyugdíjasház szakmai célja az igénybevevők (továbbiakban: lakók) különböző szintű általános egészségi és pszichés állapotának megfelelő, legmagasabb életminőség eléréséhez szükséges segítség biztosítása.

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2018. 07. 22.

Tevékenységi terület:

Egészségügy, gyógyszeripar, szépségipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Veresegyház

A tavalyi éves bevétel:

35 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

180 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

93% - 7%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.