Jelentkezzen be!

Acélszerkezet gyártó cég sok kiegészítő profillal eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Metál Alpin Kft

Az eladó cég rövid bemutatása:

11 éve működő acélszerkezet gyártó cégünk családi okok miatt vált eladóvá.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A cégnél és elődcégeinél már 10 éve dolgoztam, mikor megvásároltuk a tulajdonosoktól. A fémszerkezet gyártás mellett szerteágazó tevékenységeink vannak: Felület előkészítés után (homokszórás), korrózió gátló (termikus fémszórás) és kopásálló (Chesterton) bevonatokat készítünk az acél felületére. A bevonatolt felületeket festjük. Ezen a területen országos referenciákkal rendelkezünk. Foglalkozunk szállítószalag hevederek (PVC és gumi) végtelenítésével, cseréjével. Alpinistáink elsősorban ipari környezetben végeznek javítási és kivitelezési munkákat. Partnereinknél napi szintű gépkarbantartásokat végzünk. Hirdetésre, reklámra nem költünk, mert állandó nagyvállalati partnereink folyamatosan ellátnak minket megrendelésekkel. A telephelyünket egy Veszprém megyei vegyipari nagyvállalat területén béreljük. Itt van három saját épületünk is.

A vállalkozás adósságai:

Köztartozásunk nincsen, beszállítóinkat és dolgozóinkat is pontosan fizetjük. Van a számlavezető bankunknál folyószámla hitelünk és egy másik banknál Széchenyi kártyánk. Ezeket hol jobban, hol kevésbé kihasználjuk.

Feladás dátuma:

2019. 01. 26.

Tevékenységi terület:

Nehézipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Pétfürdő

A teljes vállalkozás becsült értéke:

150 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

265 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

70 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

80% - 20%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.