Bejelentkezés

Gyulán, a belváros szélén Étterem eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Italian food & Hungarian food

Az eladó cég rövid bemutatása:

Több mint 15 éve működő, nyereséges vállalkozás Kft. eladó. A vállalkozás fő tevékenysége a vendéglátás. Az étterem Gyula városközpontjától 200 méterre, panziókkal körülvett területen helyezkedik el.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladásra kínáljuk családi vállalkozásunkat külföldre költözés miatt. A vállalkozás törzstőkéje 5 millió forint. Még nem adtunk be pályázatot, tehát ebben az évben még akár pályázatbenyújtási lehetőség is van. Ahogyan az az előző évek beszámolóiból is látszik, a Kft 2014 óta ugrásszerű fejlődésen ment keresztül. Ez a fejlődés a mai napig tart. A Kft az étterem minden berendezésével és jogaival eladó. Az alkalmazottak létszáma: 8 fő, akiknek továbbra is fontos a munkahelyük biztosítása. Konyhatechnológiailag mindenben megfelelünk a kor követelményeinek. Az étterem épülete a mellettünk levő apartmanok egyik tulajdonosáé. Tőle béreljük. Télen-nyáron mi látjuk el a panziós vendégeit (olykor egyszerre 50-60 főt is) reggelivel, vacsorával, ebéddel. Nem beszélve a különterem egyéb rendezvényeiről. Ezen felül az étterem ételek házhoz szállítását is végzi.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak nincs NAV tartozása, sem szállítói tartozása. A vállalkozásnak nincsenek hitelei sem.

Feladás dátuma:

2019. 01. 16.

Tevékenységi terület:

Vendéglátás (étterem, szálláshely, büfé, kávézó...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Gyula

A tavalyi éves bevétel:

40 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

22 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése