Jelentkezzen be!

Szépségipari lehetőség: Eladó a Boráros téri Infrashape szalon

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Future Body Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Prémium, fogyást és méregtelenítést elősegítő szépségszalon teljes üzletmenettel, bejáratott ügyfélkörrel, folyamatos üzemeltetéssel eladó. A IX. kerületben kizárólagossági jogot élvez.

A vállalkozás részletes bemutatása:

2018-as bruttó forgalmunk 16.1 millió forint, ebből TAO hatálya alá tartozó Kft-ként 6.2 millió forintot tudtunk a tulajdonosokhoz juttatni (ebben benne vannak a tulajdonosi kivétek az adói és járulékai is). Ezzel a befektetésünk megtérülése 4 év. A fenti számokat péntárgéppel, könyveléssel és NAV bevallásokkal tudjuk alátámasztani. Amennyiben az új tulajdonos családi válalkozásban KATA hatálya alatt ugyanilyen forgalmat ugyanilyen költségszint mellett tud generálni, 9.5 millió forint nettó kivéttel számolhat évente. Ez alig több, mint 2 év alatti megtérülés. Amit a vételár tartalmaz: - A 40 m2-es légkondícionált, riasztórendszerrel ellátott üzlethelyiség bérleti joga - A szalonban lévő gépek: 2 db Infrashape Horizontal és 1 db Rollshape - A szalon teljes felszerelése: recepció, italhűtő, tárolók, mosó- és szárítógép, stb. - A teljes informatikai háttér: o Vendégnyilvántartó rendszer (egyedi fejlesztés) o Marketing gépezet (egyedi fejlesztés) o Weblap (egyedi fejlesztés) o Facebook oldal 3172 követővel o Instagram oldal 914 követővel o Levelezési lista 2063 feliratkozóval Az üzlethelyiségben a következő területeket alakítottuk ki: - recepció és vendégváró terület egy légtérben a Rollshape géppel - leválasztható rész az egyik Infrashape gépnek - külön helyiség a másik Infrashape gépnek - zuhanyzó és WC - kézmosó - öltöző - mosó- és szárító helyiség, amely használható öltözőnek is A gépek valamint az informatikai rendszerek kezeléséhez biztosítjuk a betanítást, és a meglévő vevőkört az új tulajdonosnak átadjuk. Várjuk megtisztelő megkeresésüket a +36 30 942 5902 telefonszámon, vagy a rpuddings@gmail.com e-mail címen.

A vállalkozás adósságai:

Se hitel, se NAV tartozás nincs.

Feladás dátuma:

2019. 01. 14.

Tevékenységi terület:

Egészségügy, gyógyszeripar, szépségipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

20 500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

16 100 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

20 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.