Jelentkezzen be!

AUTOMATIZÁLT NARANCSBŐR ELLENI ONLINE ÜZLET

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

CelluBell (www.cellubell.hu)

Az eladó cég rövid bemutatása:

2017 óta rentábilisen és sikeresen működő online vállalkozás

A vállalkozás részletes bemutatása:

Azonnali, havi rendszerességű PROFITOT TERMELŐ professzionális online vállalkozás. Folyamatos bevételtermelés teljes AUTOMATIZÁLTSÁG mellett. Ez a CelluBell! A honlap megvásárlását követően átadjuk a vállalkozás teljes beszállítói rendszerét, a rendszerirányítást, a teljes raktárkészletet, és a logisztikai partnerrel történő kapcsolatot. Emellett a vásárlást követő egy hónapon át vállaljuk a mentorálást és a külső segítségnyújtást, míg az új tulajdonos „belejön” az egyébként roppant egyszerű, laptopról történő vállalkozásirányításba. Megtérülési haszon rendkívül magas (legalább) 50%-os, minden számokkal, adatokkal, papírokkal alátámasztott, hitelt érdemlő. A heti munkaigény nem több pár óránál az otthon kényelméből. Kiforrt vállalkozás, karbantartás igénye minimális. Az eladás oka: Figyelmünket a jövőben más típusú rendszerek építésének szeretnénk szentelni, a CelluBell-t, mint sikeres üzletet pedig jó kezekben szeretnénk tudni. Hasonló területen tapasztalattal rendelkező, komoly érdeklődők jelentkezését várjuk a hello@cellubell.hu e-mail címen!

A vállalkozás adósságai:

Semmilyen irányú tartozás nincs!

Feladás dátuma:

2019. 02. 01.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország teljes területe

A teljes vállalkozás becsült értéke:

4 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

3 500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 990 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.