Jelentkezzen be!

Magyarország Legnagyobb Járműbérbeadó portálja Eladó!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

RentEasy.hu Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Cégünk a Renteasy.hu Kft. Magyarországon és Európában egyedülálló járműbérlést közvetítő internetes portál, ahol megtalálja mindenki a keresett járművet, legyen az Személyautó, Kisteherautó, Autóbusz, Helikopter, Munkagép, Magánrepülő, Katonai jármű, stb

A vállalkozás részletes bemutatása:

Célunk, hogy minden Magyarországi, Európai járműbérléssel foglalkozó- és szolgáltató céget a Renteasy.hu oldalán, összekössük a megrendelőkkel és számukra a leggyorsabban a legkedvezőbb áron teljesítsük megrendelésüket. Magas színvonalon, gyorsan elégítjük ki megrendelőink igényét partnereink segítségével, legyen szó akár rövidtávú bérlésről, tartós bérletről, illetve flottabérlésről. Jelenleg, közel 400 partnerünk 55.000 járműve elérhető honlapunkon keresztül. Napi szinten növekszik partnereink száma, ezzel együtt járműparkunk is. A Renteasy.hu portálon, egyszerűen és gyorsan tudnak tájékozódni a bérlés lehetőségeiről, feltételeiről. Ha megtalálta az igényeit kielégítő járművet, lehetősége van online rendelés leadására, egyedi ajánlat kérésre, valamint telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Vállalkozásunk az első perctől kezdve nyereséges volt. A további fejlődéshez befektetést igényel, vagy kompletten eladó.

A vállalkozás adósságai:

nincs

Feladás dátuma:

2018. 11. 29.

Tevékenységi terület:

IT, számítástechnika

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

4 143 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

8 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.