Jelentkezzen be!

Bevezetett vendégház féláron eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Alias

Az eladó cég rövid bemutatása:

Szilvásváradtól 10 km-re lévő Dédestapolcsányban, 2005 óta üzemelő és bevezetett vendégház eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Szilvásváradtól 10 km-re lévő Dédestapolcsányban, 2005 óta üzemelő és bevezetett vendégház eladó. A vendégház tulajdonosa nem én vagyok, segítek a tulajdonosnak befektetőt és üzemeltetőt találni. Mivel én is ezen a területen dolgozom, számomra is érdekes lehet ez a vállalkozás (de csak befektető és üzemeltető társsal), és a környéken lakom, ezért megegyezés szerint közösen is történhet az üzemeltetés. A vendégház 14 szobából áll, egy borospincéből és egy wellness részlegből, ami feszített víztükrű medencét, jacuzzit, finn szaunát, infra szaunát és sószobát tartalmaz. Plusz szobák kialakítására van lehetőség, akár 20 szobáig is bővíthető a vendégház. Akár a finanszírozás kérdésében is tudok segítséget nyújtani. A vendégház bejáratott, folyamatosan visszatérő törzsvendégekkel, Önnek már csak egy működő vállalkozást kell átvenni. A vendégház mellett van egy 3 csillagos szálloda, ahol a félpanziós étkeztetés megoldott. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését és komolyan érdekli, részletes számításokat is tudok küldeni a megtérülésről, amiket korábban végeztem el, illetve minden az ingatlannal és vállalkozással kapcsolatos adatot is tartalmaz. Van egy összehasonlító táblázatom, ami a környékbeli kereskedelmi (csak vendégházak) ingatlanok árait hasonlítja össze.

A vállalkozás adósságai:

Nav tartozás nincs

Feladás dátuma:

2018. 11. 28.

Tevékenységi terület:

Turizmus, vendéglátás (étterem, szálloda, panzió...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Dédestapolcsány

A teljes vállalkozás becsült értéke:

120 000 000 HUF

A tavalyi éves forgalom:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

60 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.