Jelentkezzen be!

Eladó Kft, mely webáruházat üzelmeltetett

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

BeeYo.hu Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Webáruházat üzemeltető Kft tartozás nélkül eladó

A vállalkozás részletes bemutatása:

2 éve alapítottuk a céget, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Bérelve van hozzá egy webáruház motor (Shoprenter), és étrendkiegészítő gyártókkal, nagykerekkel vagyunk leszerződve viszonteladói partnerként. Bármilyen tevékenységet rá lehet húzni a Kft-re gyakorlatilag, illetve a webáruház felületét, termékprofilját is nyugodtan lehet módosítani igény szerint.Adósságmentes, könyvelés rendben. Amennyiben valaki továbbvinné a jelenlegi profilt, megállapodás szerint egy 4200 rajongóval rendelkező Facebook oldalt is adunk, valamint kb 500 követővel rendelkező Instagram oldalt. A webáruháznak kialakult egy kisebb törzsvásárlói köre is, nagyjából 300 regisztrát vásárló, hírlevél feliratkozó.

A vállalkozás adósságai:

NAV tartozás nincs, könyvelés rendben van, járművek nincsenek, árukészlet szintén nincs, céges bankszámla rendben, hitel nem terheli.

Feladás dátuma:

2018. 11. 25.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

12 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.