Bejelentkezés

Jól működő stabil bevételű Informatikai cég eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Xpertstudio Kft

Az eladó cég rövid bemutatása:

4 éve folyamatosan fejlődő informatikai cég eladó. Stabil online bevétel, több mint 100 ügyféllel, szerverrel, weboldalakkal.

A vállalkozás részletes bemutatása:

TAMOP pályázatban indított és felfuttatott cégemet eladnám! Több meghatározó médiumban is jelen voltunk, index, origo, pafi ...stb. A cég 1 személyes vállalkozás, saját hírportállal és webshoppal. Minimális kiadás mellett jelentős bevételt tudtam realizálni, a munkába fektetett időm heti 2-3 nap maximum. Átlagos havi árbevétel 500e - 1300e forint. Csak komolyak keressenek, viszonylag gyorsan eladnám, mivel más dologba szeretnék belekezdeni! A cég adóssággal, hitellel NEM TERHELT! Sok eszköz is rendelkezésre áll benne, mint DSLR gép, STudió gép

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozásom, csak bevétel. Kiadás: könyvelő és éves szerver és domain fenntartás, IPA, és negyedéves ÁFA, de az ÁFA csökkenthető eszköz vásárlással :)

Feladás dátuma:

2018. 11. 15.

Tevékenységi terület:

IT, informatika, kommunikáció

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Veszprém

A tavalyi éves bevétel:

10 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

18 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése