Bejelentkezés

Nagy forgalmú állateledel és vegyiáru üzlet átadó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Morzsi

Az eladó cég rövid bemutatása:

25 éve működő állateledel üzlet átadó

A vállalkozás részletes bemutatása:

25 éve működő, főleg állateledel és felszerelés forgalmazásával foglalkozó, város közepén,buszmegállóban levő üzlet átadó. A vállalkozás 1 üzlete 140 m2 eladótérrel, kb. 80 raklapnyi raktárakkal rendelkező, magántulajdonban levő ingatlanon van.Tartozik hozzá egy másik városban levő 84 m2 -es szaküzlet , valamint egy működő webáruház 2500 fő regisztrált taggal. A vállalkozás forgalmaz még pb. gázpalackokat(évi kb. 6000 palack),állateledel kiegészítőt(kb.havi 8 t takarmány tészta),állatfelszereléseket,,háztartási vegyi árut,permetszereket,.Fő profilunk a mirelit húsok forgalmazása(havi több tonna),melyet saját hűtőkamrából tudunk megoldani.3 eladóval,1 sofőrrel,egy irodistával,és egy kisegítő dolgozóval működünk.Ha a családban valaki tovább vinné az üzletet, nem adnánk el. A vevő kapja a hatalmas vevőkört,adatbázist. A vételár a netto árukészletet fedezi csupán. A mi áruházunk szakmán belül is egy jól ismert, megbízható,nagyon sikeres vállalkozás.Az ön befektetése garantáltan nagy profitot hoz.A kulcsok átadásával több hónapos közreműködést is vállalunk ha szükséges. Természetesen tartozás és tehermentes a vállalkozás.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozás

Feladás dátuma:

2019. 03. 15.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Pest megye

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

30 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése